HR Solutions har siden 2006 leveret HR løsninger både nationalt og internationalt. Størstedelen af deres produkter er digitale, og har til formål at give både små- og mellemstore virksomheder redskaber til at udvikle deres medarbejdere, teams og selve organisationen. Derudover er det også HR Solutions, der står bag HR systemet MyHRsol.

DISC profiler

Omdrejningspunktet for HR Solutions løsninger er Extended DISC profiler, som giver et nuanceret billede af fokuspersonen. Denne type DISC profil giver mere end 2,5 millioner forskellige profilkombinationer, og dækker både over den naturlige og den professionelle adfærd. Derfor kan fokuspersonen heller ikke ”snyde” i denne personprofiltest uden at det bliver opdaget. Forsøger fokuspersonen at give svar som han eller hun tror, at arbejdsgiveren vil høre, resulterer det i en ugyldig rapport.

Extended DISC profilerne er opbygget med forskellige fokusområder, og kan derfor også anvendes til forskellige formål. Det kan eksempelvis være med fokus på ledelse eller salg.

En DISC profil bruges ofte i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere, da profilen vil fortælle noget om fokuspersonens adfærd og motivation. Dermed bliver det lettere for de rekrutteringsansvarlige at finde den kandidat, der passer bedst ind i virksomheden, og som er motiveret for arbejdsopgaverne.

DISC profilen fortæller også noget om fokuspersonens stærke sider og udviklingsområder. Derfor er denne profiltype også blevet et effektivt redskab til at udvikle virksomhedens medarbejdere.

Som ledelsesredskab har DISC profiler også vist sig at være et godt redskab. Først og fremmest kan lederen bedre målrette sin kommunikation baseret på hvilen persontype, der er modtager for budskabet. Viden om dette kan ydermere hjælpe med at sammensætte et stærkt og effektivt team.

DISC certificeringer

Ud over, at HR Solutions tilbyder Extended DISC profiler, som kan tilpasses virksomhedens behov, tilbyder de også, at virksomhederne kan blive certificeret i Extended DISC. Disse certificeringskurser er delvist digitale, hvor der skal gennemføres et e-lerningskursus, og delvist foregår ved personligt fremmøde på selve certificeringsdagene.

I forbindelse med et certificeringskursus, prøver man også selv at udfylde en personanalyse. Dette bruges på certificeringsdagene, hvor der skal tolkes på personanalyserne, og der skal gives tilbagemeldinger til fokuspersonen.

Certificeringskurserne er særligt til større virksomheder, der har behov for at gennemføre mange DISC-profiler løbende.

Virtuelle kurser

Har man ikke mulighed for at deltage til certificeringsdagene, tilbyder HR Solutions også virtuelle certificeringer i Extended DISC Basic. Dermed kan man gennemføre certificeringen i egen virksomhed, og har derfor heller ingen omkostninger i forbindelse med rejse og overnatning.

HR-løsninger til alle typer virksomheder

HR Solutions er specialiseret i at levere målrettede løsninger til virksomheder, og skræddersyr derfor analyser efter virksomhedens behov. Det gælder både i forbindelse med rekruttering, medarbejder- og teamudvikling, teamsammensætning, evaluering af udviklingsområder med 360 graders feedback, erhvervsrettet testning, salgs kompetence assessment og meget mere. Nogle af løsningerne kræver, at man bliver certificeret, og for nogle løsninger er certificering en valgmulighed. Se alle HR Solutions’ løsninger på deres hjemmeside.

Adresse

Vores adresse:

-

Telephone: