MyHRsol er et HR system, der er udviklet af HR Solutions. HR systemet er modulopbygget, så man som kunde kun betaler for de løsninger/moduler, som man har behov for.

HR systemet anvendes oftest som medarbejderdatabase, hvor al medarbejderdata opbevares sikkert og fortroligt – i overensstemmelse med GDPR. Medarbejderdatabasen (Employee Center) giver et godt overblik over alle medarbejdere, deres kompetencer, gennemførte kurser m.m.

Derudover tilbyder MyHRsol også et rekrutteringssystem, som bidrager til en effektiviseret rekrutteringsproces. I rekrutteringssystemet samles ansøgere og jobopslag, og systemet hjælper dig med at segmentere ansøgningerne, så du lettere kan finde frem til den helt rette kandidat til jobbet.

MyHRsol HR-system tilbyder følgende moduler:

  • Recruiting – rekrutteringssystem
  • Employee Center – medarbejderdatabase
  • Development – medarbejder samtale system til MAS & MUS samtaler
  • Measure – online undersøgelser og løbende opfølgning på indsatsområder
  • Pre- & onboarding af nye medarbejdere

Prøv HR systemet gratis

Du har mulighed for at teste HR systemet, inden du beslutter dig for, om det er den rette løsning for din virksomhed. HR Solutions tilbyder dig nemlig en gratis prøveperiode på 30 dage, hvor du kan afprøve et eller flere moduler. Tilmeld dig din gratis prøveperiode af HR systemet her.

Adresse

Vores adresse:

Elverhøjen 30, 8370 Hadsten

GPS:

56.323661, 10.076181

Telephone:
Web: