Tikiøb Event er et eventbureau, der siden 1993 har leveret firmaarrangementer til store og små virksomheder i hele Danmark. Alle firmaarrangementer bliver tilpasset den enkelte virksomheds ønsker, men Tikiøb Event står også klar til både at rådgive og bringe nye idéer i spil.

Tikiøb Event har base fra Aarhus, hvor de har arrangeret mange forskellige firmaevents for en lang række virksomheder. Tikiøb Event har dog også stor erfaring med at arrangere firmaarrangementer uden for Danmarks grænser.

Forskellige typer events

Hos Tikiøb Event skelner de mellem forskellige typer events: Events for kunder, events for medarbejdere, events i udlandet samt events med produktfokus. Derudover har Tikiøb Event også stor erfaring med at arrangere ’events for alle’ – eksempelvis cykelløb, motionsevents m.m.

Uanset antallet af deltagere til et event kan Tikiøb Event facilitere eventet. Ved et stort antal deltagere, opdeles deltagerne typisk i mindre grupper, som i fællesskab skal løse udfordringerne, som er en del af arrangementet.

Cykelevents

Cykelevents er noget af det, som Tikiøb Event er kendt for. Tikiøb Event har tidligere været arrangør af cykelgadeløbet i Hadsten, men de har også mange års erfaring med at arrangere forskellige cykelevents for erhvervslivet.

Tikiøb Event arrangerer flere forskellige typer cykelevents; både som en moderne netværksform til erhvervslivet, og som motionstilbud som eksempelvis træningsprogrammer og motionsløb. Derudover arrangerer de også en række forskellige cykeloplevelser – både nationalt og internationalt.

Populære firmaarrangementer

Nogle af de mest populære firmaarrangementer hos Tikiøb Event er deres ATV-safari samt deres Cloud Challenge.

ATV-safari

Vil man have fart og action, er ATV-safarien et oplagt valg. Arrangementet holdes lidt uden for Aarhus, hvor man kører på de firehjulede motorcykler i blandet terræn. Der er tre baner, som man kan komme igennem. Først en kravlegård, hvor man kan blive fortrolig med ATV-motorcyklen.

Anden bane er selve ATV-safarien, hvor man kører rundt på det 150 hektar store område. Endeligt kommer man på en teknikbane, hvor man bliver udfordret på ens teknik og handling.

Selvom man ikke er glad for fart og motorer, kan en ATV-safari stadig være en sjov og god oplevelse. Man kører på sin egen ATV, og dermed kan man også selv styre sin fart og hvor man vil køre, hvis man fx ikke vil køre med fuld fart gennem en stor mudderpøl.

Cloud Challenge

Cloud Challenge er et event, hvor der skal bruges GPS til at navigere rundt til forskellige opgaver. Cloud Challengen kan derfor også tilpasses til et udvalgt sted, lige som opgaverne kan tilpasses virksomhedens individuelle ønsker. Cloud Challenge kan anvendes både som sightseeing, teambilding eller som underholdning.

Virksomheder kan eksempelvis anvende Cloud Challenge på en firmarejse, hvor medarbejderne skal se området (sightseeing). Her kan opgaverne, der skal løses, eksempelvis være at tage billeder ved udvalgte vartegn – og hvor man får point for kreativitet.

Der er uendeligt mange muligheder med Cloud Challenge – det er kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er dette firmaarrangement også blevet meget populært blandt virksomhederne.

Kreativt eventbureau

I mere end 25 år har Tikiøb Event leveret kreative firmaarrangementer til erhvervslivet. De kalder sig selv for specialister i at skabe oplevelser – og de har skabt rigtig mange forskellige oplevelser for både store og små virksomheder.

På deres hjemmeside kan man læse meget mere om nogle af deres events. Finder man ikke et event, der lever op til sine ønsker, skal man blot tage kontakt til dem. De har værktøjskassen til at planlægge og facilitere alle typer events, uanset hvor mange deltagere, det er til.

Adresse

Vores adresse:

-

Telephone: